Американският президент Доналд Тръмп прекара три дни в болница заради COVID-19.

...
Американският президент Доналд Тръмп прекара три дни в болница заради COVID-19.
Коментари Харесай

Лечението на Тръмп струва над 100 000 долара

Американският президент Доналд Тръмп прекара три дни в болница поради COVID-19. Той дойде и си потегли с хеликоптер. Беше тестван доста пъти, беше на кислородна терапия, лекуване със стероиди и пробно лекуване с антитела. За някой, който не е президент, това би коствало повече от 100 000 $, пресмята в. " Ню Йорк таймс ". Пациентите може да бъдат сюрпризирани със обилни сметки за медицински услуги, даже откакто здравното обезпечаване изплати своя дял, добавя изданието.

Най-голямото набъбване на сметката идва не от болничния престой, а от други услуги като транспорта с хеликоптер и многократното тестване. 

Тръмп разгласи в Туитър нощта на 2 октомври, че той и брачната половинка му Мелания са с ковид, напомня БГНЕС. По-късно същия ден президентът дойде в медицинския център " Уолтър Рийд "  в Бетесда, Мериленд. Той напусна болничното заведение в понеделник и се върна в Белия дом. В сряда лекуващият доктор на президента Шон Конли заяви, че пациента му не е имал признаци на заболяването повече от 24 часа.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР